Nørse Man

Nørse Man, gerijpt op Marsala vaten, is een ambachtelijke Belgian Raw Ale met kveik-gist en is droog gehopt. Het bier heeft een fruitig aroma, een aangenaam zuurtje en een heerlijke afdronk.

THE ORIGINAL BELGIAN RAW ALE.

UITVERKOCHT

Over Nørse Man

7,5% ABV

75cl

Bloedarend

Bloedarend is een ambachtelijke Belgian Raw Ale, vergist met kveik-gist, droog gehopt en op smaak gebracht met bloedsinaasappel. Het bier verkreeg zijn karakter door te rijpen op hout. De Bloedarend is fris en fruitig met een onmiskenbare toets van bloedsinaasappel en heeft een lichte aangename zurigheid. Een unieke smaakbeleving.

THE ORIGINAL BELGIAN RAW ALE.

UITVERKOCHT

Over Bloedarend

7,5% ABV

33cl en 75cl

Bekroond

Awards

Kriekkiek

Kriekkiek is een ambachtelijke Belgian Raw Ale, vergist met kveik-gist, droog gehopt en op smaak gebracht met zelfgeplukte Schaarbeekse krieken uit grootmoeder’s tuin. Het bier rijpte daarna voor een half jaar in een bourbon vat. Het resultaat is een licht zurig bier met de heerlijke typische smaak van Schaarbeekse krieken.

THE ORIGINAL BELGIAN RAW ALE.

UITVERKOCHT

Over Kriekkiek

8% ABV

33cl

Woudwolf

Kriekkiek is een ambachtelijke Belgian Raw Ale, vergist met kveik-gist, droog gehopt en op smaak gebracht met jeneverbessen en moerbeien. Het resultaat is fris fruitig bier met de heerlijke smaak van jeneverbessen en moerbeien.

THE ORIGINAL BELGIAN RAW ALE.

Over Woudwolf

8% ABV

33cl

Toegang geweigerd

Ben jij al 18 jaar of ouder?