Bekijk onze recepten

Pajotse kalfsstoofpot

Een Pajotse kalfsstoofpot met een saus van Gronckel Tripel en paddenstoelen.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Pasta met venusschelpen en Woudwolf

Laat de prachtige harmonie tussen zilte zeevruchten en de fruitige smaak van de Woudwolf u betoveren.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Stoverij met Gronckel Quadrupel

Laat je verleiden door de rijke smaken en aroma’s van mals gestoofd vlees, doordrenkt met een verrukkelijke saus op basis van Gronckel Quadrupel.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Gronckel Quadrupel Mayonaise

Geniet van de goddelijke combinatie van romige verse mayonaise en de kruidige smaak van Gronckel Quadrupel.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Mosselen met Gronckel Janimal en chorizo

Sappige mosselen, pikante chorizo en de frisse citrussmaak van Gronckel Janimal. Een perfecte combinatie.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Pajotse Pannenkoeken

Heerlijke Pajotse pannenkoeken. Dat zijn pannenkoeken met een interessante twist.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Woudfondue

Ervaar de romige smaak van gesmolten kaas die samensmelt met de verfrissende fruitige tonen van de Woudwolf, waardoor elke dip een genot wordt voor uw smaakpapillen.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Roggebrood met Gronckel Janimal

Zelf brood maken was nog nooit zo gemakelijk met dit recept voor een heerlijk roggebrood.
Klik hieronder om het recept te ontdekken.

Toegang geweigerd

Ben jij al 18 jaar of ouder?