Gronckel Quadrupel mayonaise

Een lekker sausje bij één van uw gerechten? Probeer dan dit recept voor verse mayonaise met Gronckel Quadrupel. Die diepe aroma’s van onze Quadrupel tilt uw mayonaise naar een nieuwe hoogte. Laten we beginnen!

Benodigdheden (voor 4 personen)

  • 4 eieren
  • 400 ml arachideolie
  • 2 koffielepels scherpe mosterd
  • 2 eetlepels Gronckel Quadrupel
  • Zwarte peper en zout

Bereidingswijze

  1. Giet twee eetlepels Gronckel Quadrupel in een kopje en roer tot alle bruis uit het bier is.
  2. Doe de eierdooiers van de 4 eieren in een diepe kom.
  3. Voeg de mosterd en de Gronckel Quadrupel toe aan de eierdooiers.
  4. Plaats de garde in de kom en klop alles los.
  5. Voeg de arachideolie in een straaltje toe tot de mayonaise ‘pakt’.
  6. Als de mayonaise te dik is, dan kan je nog altijd een scheutje Gronckel Quadrupel toevoegen.
  7. Kruid af met grove zwarte peper en zout.

Toegang geweigerd

Ben jij al 18 jaar of ouder?