Woudfondue

Op zoek naar een recept voor een gezellige avond? Probeer dan dit recept voor een kaasfondue met Woudwolf. Laten we beginnen!

Benodigdheden (voor 4 personen)

  • 600 gram Zwitserse kaas
  • 1 flesje Woudwolf
  • 2 tenen knoflook
  • 3 takjes tijm
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan met dikke bodem of een vuurvaste schaal (of fonduepan) de olijfolie. Fruit de knoflook voor 1 minuut.
  2. Voeg de Woudwolf toe en breng aan de kook. Voeg daarna de kaas toe. Breng al roerend weer aan de kook en laat de kaas smelten. Kook de fondue tot de gewenste dikte.
  3. Neem de kaasfondue van het vuur en breng op smaak met peper, zout en de blaadjes van de takjes tijm.
  4. Zet de pan met kaasfondue op een warmhouder en serveer met krieltjes, groenten en getoast brood om te dippen.
  5. Drink er een Woudwolf bij. Smakelijk!

Toegang geweigerd

Ben jij al 18 jaar of ouder?